Kontrollera om du är inloggad på iCloud med samma Apple-konto som du använder på dina andra enheter.
Följande rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav gäller för iCloud .
Med iCloud -nyckelring kan du hålla dina lösenord (och annan säker information) uppdaterade på alla dina enheter och dela dem med personer du litar på....
Med iCloud är din information säker, den säkerhetskopieras automatiskt och är tillgänglig var du än är – med 5 GB lagringsutrymme gratis. När du uppgraderar till iCloud + får du ännu mer lagringsutrymme samt förbättrade integritetsfunktioner som skyddar dig och dina data....
Du kan begära att överföra en kopia av dina iCloud -bilder, det vill säga bilder och videor som är kopplade till ditt Apple-konto, till en annan tjänst....
I tidigare versioner av iOS, iPadOS och macOS hette inställningen Privat reläservice på iCloud .
iCloud -bilder fungerar tillsammans med appen Bilder för att säkert lagra dina bilder och videor i iCloud och se till att de hålls uppdaterade på dina enheter....
Du kan använda ett anpassat domännamn som du redan har om du vill anpassa din iCloud -e-postadress när du börjar abonnera på iCloud + eller köpa ny domän....
Behöver du mer lagringsutrymme på iCloud ? Du kan enkelt hantera ditt lagringsutrymme för att frigöra utrymme eller uppgradera till iCloud + på din Apple-enhet....
När du köper en ny iPhone eller iPad kan du få tillfälligt lagringsutrymme i iCloud så att du kan överföra data från din befintliga enhet till din nya. Ta reda på om du är berättigad och läs sedan om hur du skapar en tillfällig säkerhetskopia....
Du kan nedgradera eller avsluta din iCloud +-plan i inställningarna på din enhet. Tänk på att vissa funktioner och fördelar med din iCloud +-plan kanske inte är tillgängliga efter att du har nedgraderat eller sagt upp den....
Med Familjedelning kan du dela ett abonnemang på iCloud + med upp till fem andra familjemedlemmar. Detta omfattar upp till 12 TB iCloud -lagring samt premiumfunktioner som iCloud Private Relay, Dölj min e-postadress och mer....
Delat iCloud -bildbibliotek gör det möjligt att smidigt dela foton och videor med upp till fem andra personer, så att alla kan samarbeta i samlingen och få mer fullständiga minnen. Läs om att konfigurera och använda ett delat bibliotek....
Om du inte ser dina objekt i iCloud -nyckelring
iCloud + är ett abonnemang med all lagring du behöver för dina data och premiumfunktioner, som Privat reläservice på iCloud , Göm min e-postadress och mer. Du kan välja ett abonnemang i Inställningar på enheten....
Filer och mappar som du lagrar på iCloud Drive hålls uppdaterade på alla dina enheter. Läs om hur du kommer i gång med iCloud Drive på din iPhone, iPad, Apple Vision Pro, Mac, PC eller icloud.com....
Om du märker att filer saknas i iCloud Drive kan du återställa filer som nyligen har raderats eller söka efter de saknade filerna på alla dina enheter....
iCloud -lagring lagrar säkert dina bilder, filer, anteckningar och andra data i molnet och håller den uppdaterad på alla dina enheter som är inloggade med samma Apple-konto. Enhetslagring är lagringsutrymmet på din Apple-enhet, till exempel din iPhone eller iPad....
Läs om hur du arkiverar eller kopierar filer, bilder och videor på iCloud Drive, Safari-bokmärken med mera.
Om du vill sluta använda iCloud och andra Apple-tjänster på en av dina enheter kan du läsa om hur du loggar ut och vad som händer när du loggar ut....
När du har säkerhetskopierat din iPhone eller iPad har du en kopia av din information som du kan använda om din enhet någonsin byts ut, försvinner eller skadas. Du kan säkerhetskopiera enheten manuellt och/eller aktivera iCloud -säkerhetskopia för att automatiskt hålla enheten säkerhetskopierad....
Om du har ställt in ditt Apple-konto och behöver hjälp med att logga in på eller använda iCloud följer du de här stegen....
Med iCloud -bilder hålls dina bilder och videor säkert lagrade på iCloud och uppdaterade på alla dina enheter. Om du stänger av iCloud -bilder på en eller flera enheter synkroniseras ändringar som nya bilder eller raderingar inte längre mellan dessa enheter och dina andra enheter....
När du aktiverar mapparna Skrivbord och Dokument lagras din mapp Skrivbord och Dokument i iCloud Drive. Det gör att du kan komma åt filerna från din Mac på alla dina enheter....
Om du har skapat ett Delat iCloud -bildbibliotek läser du om hur du tar bort en deltagare eller tar bort ditt delade bibliotek. Om du är en deltagare läser du om hur du lämnar ett delat bibliotek....
iCloud Mail blockerar majoriteten av skräppost eller spam från din inkorg. Så här tar du bort och rapporterar oönskad e-post....
Om du vill använda iCloud på din Windows-dator, hämta iCloud för Windows från Microsoft Store. Med iCloud för kan du komma åt dina foton, videor, e-post, kalender, filer och mer på din pc....
Läs om vad du kan göra om du behöver hjälp med att säkerhetskopiera din iPhone eller iPad med iCloud -säkerhetskopia....
När du lagrar och synkroniserar bilder på iCloud kan du visa iCloud -bilderna i appen Bilder på din iPhone, iPad, Mac, Apple TV eller Apple Vision Pro och på icloud.com....
Läs om vad du ska göra om du behöver hjälp med att återskapa en iCloud -säkerhetskopia av din iPhone, iPad eller iPod touch....